Inexeon wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond 2021 toe!

Actueel

Het afgelopen jaar was weer een bijzonder jaar voor Inexeon met als grote mijlpaal het 15-jarige bestaan wat, helaas wat minder uitbundig als gepland, op 4 november werd gevierd. Onze medewerkers hebben het afgelopen jaar weer ruim vijftigduizend producten gereviseerd wat neer komt op een CO-2 besparing van circa 1.000.000kg!

Ook was Inexeon opnieuw maatschappelijk betrokken en heeft het meegewerkt aan het 3D printen van een bijzonder hulpstuk voor de verlichting van het dragen van mondkapjes, welke tot op de dag van vandaag voornamelijk in de zorg worden gebruikt.

Inexeon bedankt al haar klanten voor het vertrouwen tijdens het afgelopen jaar en ook in 2021 staat Inexeon weer voor u klaar zoals u gewend bent!

Vanaf vrijdag 25 december tot en met zondag 3 januari gaan wij ons even opladen voor het nieuwe jaar, wij zullen in deze periode dus volledig gesloten zijn. Mocht u nog wat extra voorraad willen aanleggen om deze periode te overbruggen, plaatst u gerust deze week nog uw bestelling.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gezond 2021 toe!

Tot volgend jaar!