Facebook

𝗥𝗲𝘃𝗶𝘀𝗲𝗲𝗿 𝘃𝗮𝗻𝗱𝗮𝗮𝗴!
Deze editie van Installatie Vakbeurs is in de Groene Hal Het Kennisplein te vinden. Hier woon je korte praktische workshops bij die handvatten geven bij uitdagingen in het verduurzamen van woning- & utiliteitsbouw.

Eén van deze sessies is ‘Reviseer vandaag!’, door Koen Veldman, verkoopmanager bij Inexeon. “De afgelopen jaren ook problemen gehad met de leveringen van goederen? Installateurs kunnen zelf deze pijn verlichten doordat we samen kapotte apparaten, elektronica en mechanica niet meer beschouwen als afval maar als defect. Defecten kunnen we reviseren waardoor we veel energie en ook grondstoffen besparen.“

Bekijk hier het complete programma van Installatie Vakbeurs: https://installatie-vakbeurs.nl/programma

Registreer je hier gratis: Installatie Vakbeurs Hardenberg 2022 (gesevent.com)

#installatievakbeurs #hetkennisplein #verduurzamen #revisere