Hoe kunnen we helpen?

Besturingsprint voor Modulerende Pomp

← Alle artikelen

Deze print kan gebruikt worden wanneer de besturingsprint van een modulerende pomp defect is. De volgende instructie kan behulpzaam zijn bij het vervangen van deze print.

Verwijder de 2 TORX schroeven, gebruik hiervoor een TORX 15 (T15) schroevendraaier of schroeven bit.

Het bovenste gedeelte van de behuizing kan nu verwijderd worden. De print is gemonteerd aan dit gedeelte van de behuizing en zal dus automatisch mee verwijderd worden. De revisie print wordt met dit behuizinggedeelte geleverd, maar zonder besturingskabel. Deze dient dan ook overgezet te worden van de defecte naar de gereviseerde print.

Schuif de witte kabelvergrendeling in de richting die de pijl aangeeft. De besturingskabel kan best wel vastzitten. Door de connector heen en weer te bewegen, zal deze besturingskabel uiteindelijk los komen.

Monteer nu als eerste deze besturingskabel aan de gereviseerde print, controleer nauwkeurig of de besturingskabel juist gemonteerd is.

Vergeet niet de kabelvergrendeling weer terug te duwen in de richting van de pijl. Dit lukt alleen wanneer de besturingskabel voldoende diep in de behuizing is geduwd.

Monteer de print met behuizing op de pomp, dit kan maar op één manier. Wees voorzichtig met de contactpinnen, dit gaat heel soepel, niet forceren! Draai de 2 TORX schroeven hand vast.